Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за свещите?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за свещите?

Колеги искам да попитам има ли някакъв по ефтин вриант да сменя свещите с някакви по обикновенни щото 240 лв не мога да извадя в тая криза. И един малко смешен въпрос Как се ъпват темите не мога да разбера аз ли нещо бъркам или незнам.
    Alfa Romeo 145 2.0TS

..

Има ,писал съм ти л.с.
    BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F1%E2%E5%F9%E8 много внимателно изчети темата после да нема "соске ровеш п...а ти......"
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F1%E2%E5%F9%E8 много внимателно изчети темата после да нема "соске ровеш п...а ти......"
        И аз така мисля , карал съм и с Бош и Шампион от Денсото бях най-доволен , това и предлагам на колегата , хубавото e че животът им е до 100000км .
        Last edited by hristiqn; d.m.y г., 02:42.
        BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

бошшш.

Comment

Слагай Боша за 60лв. щом нямаш пари пък по-нататък ще му мислиш
            Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Първоначално публикувано от Blade Покажи съобщение
              Слагай Боша за 60лв. щом нямаш пари пък по-нататък ще му мислиш
              много скъп тоя бош бе

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Бош-а е добър компромис за 60 лв.

Comment

аз съм си патил от такъв бош за 60лв и повече такъв боклук няма да сложа на колата си ако ще 1 година да събирам пари за Денсо
                  АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Благодаря колеги май ще почакам малко със смяната да събера някой лев за Денсо,да знам че няма да имам проблеми с тях защото и аз съм патил от ефтините части
                    Alfa Romeo 145 2.0TS

Comment

..

Първоначално публикувано от LUDATA_ALFA Покажи съобщение
                      Благодаря колеги май ще почакам малко със смяната да събера някой лев за Денсо,да знам че няма да имам проблеми с тях защото и аз съм патил от ефтините части
                      Офертата ми е в сила !

Comment

Първоначално публикувано от hristiqn Покажи съобщение
                        Офертата ми е в сила !
                        Добре колега събирам пари но идва другия месец и рали България и незнам дали ще мога да имам парите преди това,но ще се чуем
                        Alfa Romeo 145 2.0TS

Comment

бош,бош,ако колата си е всичко на 6 нямаш грижи.

Comment

Racing

Аз си сложих Racing за 120 лева 8-те свещи и за сега съм доволен! Препоръчаха ми ги Боби и Хари от Пловдив
                            http://clubalfaromeo.com/forum/pictu...pictureid=1559 146 1.4 twin spark 16V 103hp на газ BRC

Comment

колеги , за да не пускам нова тема ще ползвам тази за да попитам как мога да разбера не свещите са ми за смяна , когато е студена колата не работи добре и не може да се изреже добре , чак когато позагрее постепенно почва да се оправя ... помогнете ако можете ... Благодаря предварително
                              Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
                              Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

Working...
                              X